Coaching

waarom - wat - hoe

Waarom

Leven kent voortdurend veranderingen. Veranderingen in je werk of in je persoonlijk leven. Veranderingen door keuzes die je zelf maakt of die je overkomen. Grote veranderingen, bijvoorbeeld door een nieuwe baan, maar ook kleine of geleidelijke veranderingen, bijvoorbeeld door gedrag wat erin geslopen is, maar niet effectief is.

Het omgaan met verandering of de eisen van een nieuwe situatie kun je leren. Bij voorkeur door dicht bij jezelf te blijven en andere talenten van jezelf aan te spreken voor effectief gedrag.
Coaching helpt je bij het vinden van je koers; door je bewust te maken, inzicht te geven, uit te dagen en te confronteren.

Wat

Bij Bureau EmerGO is coaching altijd maatwerk; gericht op jouw behoefte. Dit kan sparren zijn, maar vaak gaan we een slag dieper en ontdekken we andere kanten van jezelf die je kunnen helpen. Of hebben we het over gevoelens en gedachten die je afleiden en soms zelfs niet reëel blijken. We werken aan je zelfinzicht en je vertrouwen om iets nieuws te proberen. Zo is coaching een verrijking voor jezelf als persoon en zorgt het voor een blijvende verandering in je denken en doen.

Hoe

Een coachingstraject bestaat uit circa 6 individuele bijeenkomsten van 2 uur en begint met een intakegesprek waarin we kennismaken en je vraag bespreken. Het traject duurt 4 tot 6 maanden. Tussen de bijeenkomsten door experimenteer je met je nieuwe inzichten en werk je aan opdrachten die bijdragen aan je doelstelling.

Wil je van gedachten wisselen over je vraag of de mogelijkheden bespreken: bel of mail gerust.